Witam,
Mam nieoryginalny klucz-scyzoryk do Golfa IV '99, po wymianie baterii - auto nie reaguje na przyciski. W jaki sposób mogę ponownie zaprogramować pilot?
Pozdrawiam
Pilot nie działa po wymianie baterii
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
@Qto Dziękuję za odpowiedź, jestem ogólnie laikiem jeżeli chodzi o elektrykę i mechanikę pojazdów i nie wiedziałem, ze nieoryginalny pilot = nieoryginalna centrala
Za chiny nie znajdę tej instrukcji - auto kupiłem od jakiegoś Mirka i nie wiem jaka centralka jest zainstalowana, szukałem instrukcji w internecie do różnych centralek, ale żadnej nie znalazłem, możne któryś z forumowiczów dysponuje jakąś, którą mogę wypróbować?
Za chiny nie znajdę tej instrukcji - auto kupiłem od jakiegoś Mirka i nie wiem jaka centralka jest zainstalowana, szukałem instrukcji w internecie do różnych centralek, ale żadnej nie znalazłem, możne któryś z forumowiczów dysponuje jakąś, którą mogę wypróbować?
Okazało sie, że w tym kluczu wyjęcie/ rozładowanie baterii nie powoduje zresetowania klucza - moduł w kluczu jest uszkodzony i dlatego nie ma komunikacji z centralą. Temat do zamknięcia