Witam. Obecnie mam moduł 1j0 959 799 Q, wiem że powinien pasować moduł 1j..AH lub S, czy na pewno mam racje? Moduł chciałbym kupić z kluczykiem z jednego auta, golf a bora nie będzie problemów? Czy jak moduł i kluczyk będzie z jednego auta to będę musiał kodować kluczyk? Znalazłem rozpiskę drugiej wtyczki, ale nadal nie wiem jak dorobić antenę wzmacniająca sygnał.
Proszę o pomoc!
Zmiana na modułu komfortu z obsługą pilota
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
AHmytek012 pisze:Obecnie mam moduł 1j0 959 799 Q, wiem że powinien pasować moduł 1j..AH lub S, czy na pewno mam racje?
najlepiej jeśli będzie z takiego samego nadwozia...hatchback/sedan/kombimytek012 pisze:Moduł chciałbym kupić z kluczykiem z jednego auta, golf a bora nie będzie problemów?
immo tak, chyba że pastylkę wyrwiesz z obecnego kluczykamytek012 pisze:Czy jak moduł i kluczyk będzie z jednego auta to będę musiał kodować kluczyk?
w FAQ jest temat o montażu komfortu - poczytajmytek012 pisze:Znalazłem rozpiskę drugiej wtyczki, ale nadal nie wiem jak dorobić antenę wzmacniająca sygnał.
- grzechotek
- Ma gadane
- Auto: Golf MK6
- Silnik: BSE
Miałem ten sam plan co Ty, nawet już moduł komfortu kupiłem i teraz leży. W końcu kupiłem centralkę z pilotem takim jaki jest w golfie 5, z trzema przyciskami, którym otworzę bagażnik.