Czujnik ESP
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czujnik ESP
Mam problem z ESP
VAG wskazuje na czujnik G202
01542 - Yaw Rate Sensor (G202) został
008 - Implausible Signal - Intermittent
Dziś chciałem sprawdzić gdzie jest ten czujnik i spisać sobie nr, jednak w miejscu czujnika znalazłem dwa czujniki.
Prosił bym o pomoc w określeniu który to czujnik G202
VAG wskazuje na czujnik G202
01542 - Yaw Rate Sensor (G202) został
008 - Implausible Signal - Intermittent
Dziś chciałem sprawdzić gdzie jest ten czujnik i spisać sobie nr, jednak w miejscu czujnika znalazłem dwa czujniki.
Prosił bym o pomoc w określeniu który to czujnik G202
-
- VWGolf.pl Killer
Czujnik ESP
z lewej czujnik przyspieszenia,z prawej esp...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Czujnik ESP
bioly05011, Czyli błąd 01542 - Yaw Rate Sensor (G202) został 008 - Implausible Signal - Intermittent w moim przypadku dotyczył będzie czujnika z prawej strony?
Czujnik ESP
Rok 2001, do tego jednego widać przy wtyczce mniej więcej a do drugiego postaram się zaglądnąć
Czujnik ESP
Mi się nie udało znaleźć skutecznej metody.
Na 5 czujników, tylko 2 działają bezawaryjnie.
Na 5 czujników, tylko 2 działają bezawaryjnie.
Czujnik ESP
Czujnik zamówiony zobaczymy jaki będzie efekt po wymianie, jeszcze takie jedno pytanie ten czujnik trzeba adaptować? jeśli tak to poprosił bym o instrukcję
-
- VWGolf.pl Killer
Czujnik ESP
poczytaj jeszcze kolego tu http://www.a3-club.net/forum/showthread ... poradzi%E6
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Czujnik ESP
Problem rozwiązany, wymieniłem czujnik i od razu zadziałał. Jak narzazie zero problemów. Temat do zamknięcia