Witam,
Szukam i nie mogę znaleźć - ma ktoś może rezystancję czujnika temperatury oleju który był montowany w podstawie filtra do MFA?
Zamontowałem taki w korku od miski olejowej i chce podłączyć do zewnętrznego komputerka pokazującego parametry i muszę go skalibrować.
Niezbyt mi się uśmiecha zlewać świeży olej z silnika
Czujnik temperatury oleju MFA - rezystancja
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
musisz samemu to sprawdzić,najlepiej czujnik oleju wykręcić włożyć do wody,do tego czujnik temperatury i miernik,wodę podgrzewać i mierzyć rezystancje przy danej temperaturze,czujnik w każdej innej temperaturze będzie miał inną rezystancje ,ewentualnie miernik w dłoń zagrzać auto aż wyskoczy 50 i wtedy pomiar na samochodzie...
Ostatnio zmieniony sob lut 25, 2017 21:41 przez bioly05011, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Dzięki wielkie grg474, za linka, wszystko pięknie mi się wyświetla
Moje Vento TDI http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=580935