Witam mam problem ze światłami w golfie 2 1.6TD 92r otóż jak jadę na na światłach drogowych i chcę przełączyć na mijania to czasami światła drogowe gasną, a mijania się nie zapalają. Czasem zapalą się z sekundowym opóźnieniem, a czasami muszę włączyć i wyłączyć kilka razy światła drogowe? Co może być przyczyną tego stanu rzeczy? Przekaźnik czy może "wajcha"?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Przemek.
Po wyłączeniu świateł drogowych nie zapalają się mijania
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przekaźnika nie ma. Ja podobny przypadek miałem to przyczyna była we włączniku świateł
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Przegrzane styki w przełączniku od ciągłego świecenia mijania - standard.
Czyli wajcha to wymiany? Bo włącznika świateł nie używam, mam zamontowane automat http://allegro.pl/automatyczny-wlacznik ... 17043.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Do wymiany albo rozebrania i wyczyszczenia z kurzu, syfu, spalenizny. Przetrzeć styki papierem ściernym, zapewnić dobry kontakt styków można zastosować jakiś specjalny preparat.