Przekaźnik pompy paliwa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przekaźnik pompy paliwa
Witam
Mam problem który dotyczy gasnącego auta podczas jazdy w cieplejsze dni lub kiedy mocno nagrzeje w środku, gdy jest zimno wszystko jest w porządku.
Kiedy po nocy odpalam auto i ruszam przy około 1,5tyś obrotów jest szarpnięcie i takie jakby kliknięcie z okolic przekaźników.
Zdarza to się tylko i wyłącznie na zimnym silniku i przy pierwszym ruszeniu.
Komputer wskazał przekaźnik pompy paliwa i teraz pytanie który to jest?
Nie mogę znaleźć nigdzie żadnego schematu czy tematu który konkretnie wskazuje numer przekaźnika.
Od razu chciałbym się dowiedzieć jak to jest z zamiennikami czy lepiej od razy oryginalny zakupić .
Golf 4 1.4 16v APE
99 rok
Z góry dzięki
Pozdrawiam.
Mam problem który dotyczy gasnącego auta podczas jazdy w cieplejsze dni lub kiedy mocno nagrzeje w środku, gdy jest zimno wszystko jest w porządku.
Kiedy po nocy odpalam auto i ruszam przy około 1,5tyś obrotów jest szarpnięcie i takie jakby kliknięcie z okolic przekaźników.
Zdarza to się tylko i wyłącznie na zimnym silniku i przy pierwszym ruszeniu.
Komputer wskazał przekaźnik pompy paliwa i teraz pytanie który to jest?
Nie mogę znaleźć nigdzie żadnego schematu czy tematu który konkretnie wskazuje numer przekaźnika.
Od razu chciałbym się dowiedzieć jak to jest z zamiennikami czy lepiej od razy oryginalny zakupić .
Golf 4 1.4 16v APE
99 rok
Z góry dzięki
Pozdrawiam.
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
Przekaźnik pompy paliwa
To nie jest wyczerpująca wiadomość, jak widać jest kilka a w skrzynce jest i szary i czarny, stąd moje pytanie które to jest miejsce w tej skrzynce .
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Przekaźnik pompy paliwa
drugi od prawej, obok przekaźnika wycieraczek (tego dużego)...409?
Zanim kupisz nowy czy to zamiennik czy ori...może lepiej załatwić ori używkę na sprawdzenie, albo kupić sprawną użwykę
Zanim kupisz nowy czy to zamiennik czy ori...może lepiej załatwić ori używkę na sprawdzenie, albo kupić sprawną użwykę
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
Przekaźnik pompy paliwa
OskarXXX, trzeba było napisać że chcesz aby ci dokładnie pokazać palcem bo ciężko wpisać w google i trochę poczytać . brawo .
Był ATD 101KM 240NM jest ARL+ 185KM 371NM
Re: Przekaźnik pompy paliwa
Temat do zamknięcia.OskarXXX pisze: