Błąd Air Bag, kostka pod siedzeniem.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, w moim golfie mam problem z kostką Air Bag i podgrzewania siedzenia od strony kierowcy. Mam ktoś pomysł jak je naprawić? Sprawa wygląda tak, że pod zgaszeniu błędu poduszki problem powraca po ok 5 przesunięciach fotela (jeżdżą 2 osoby i fotel musi być przestawiany. Sprawa z podgrzewaniem wygląda tak, że gdy błąd był wyłączony to fotel grzał a po paru przesunięciach już nie grzeje. Mam pytanie czy wie ktoś jakie kostki są pod siedzeniem? Proszę o ich numery albo pomysł jak je naprawić.
Witam ja zrobilem na wsowki i koszulki termokurczliwe (mowa o poduszki) bo tez mnie szlag trafial, wkoncu foteli czesto sie nie wyjmuje.
Mariusz
Ok, jeśli czegoś innego nie wymyślę też tak bede musiał zrobić. Ma ktoś moze jakiś inny pomysł?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Jakie są wtyczki to zobacz pod fotelem...bo był więcej niż jeden rodzaj.
Ja doginalem piny małym srubokretem...duzo kontakt spreju i od 2-3lat spokój...wcześniej co chwila kasowanie błędu, już mialem w planie wyciąć wtyczki i kable zlutować na stałe
Ja doginalem piny małym srubokretem...duzo kontakt spreju i od 2-3lat spokój...wcześniej co chwila kasowanie błędu, już mialem w planie wyciąć wtyczki i kable zlutować na stałe
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
wpisz w google "kontakt spray"...
... a z kostek odczytaj numery, jeśli chcesz kupić nowe
... a z kostek odczytaj numery, jeśli chcesz kupić nowe
Patrzyłem pod fotel i mam takie kostki. Golf z 98r. Numery z tych kostek cieżko odczytać.