aktywacja długich?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
aktywacja długich?
Witam
Zauważyłem, że w niektórych golfach 4 światła długie świecą jako dzienne i są przyciemnione tak jakby. Czy można to zrobić programem vag com??? Ewentualnie uruchomić tylko z przodu światła mijania, które włączałyby się automatycznie???
Zauważyłem, że w niektórych golfach 4 światła długie świecą jako dzienne i są przyciemnione tak jakby. Czy można to zrobić programem vag com??? Ewentualnie uruchomić tylko z przodu światła mijania, które włączałyby się automatycznie???
-
- Forum Master
- Auto: Bora kombi Highline
- Silnik: ARL
aktywacja długich?
Moduł za tam 100-150 się kupuje i wpinasz to w przewody w okolicy włącznika świateł i cieszysz się nielegalnymi RL. Nowsze vagi to mają w serii ale też mają magiczne oznaczenie RL na obudowie.
Samych mijania też nie włączysz solo, tzn jak się uprzesz to włączysz ale bez oznaczenia RL to i tak nielegalne.
Samych mijania też nie włączysz solo, tzn jak się uprzesz to włączysz ale bez oznaczenia RL to i tak nielegalne.
Moja Borka Variant:
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=627306
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=627306
aktywacja długich?
włączy za pośrednictwem przekaźnika jak wersja USASkrzak pisze:Samych mijania też nie włączysz solo,
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
aktywacja długich?
Klaudek, tam było inne rozwiązanie niż w USA...grg474, na pewno ma na myśli wersję zza oceanu
aktywacja długich?
ja pisałem o tym
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć