Wyświetlacz FIS- komunikat
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Sorki za laickie pytanie.. ale ten mój wyświetlacz to jest pełny fis ? Jak to rozróżnić ?
Re: Wyświetlacz FIS- komunikat
Pełny, jak by był o połowę mniejszy i były kontrolki to wtedy pół FIS
a czy jest możliwość podpięcia do fisa niefabrycznego radia ? (pioneer)
co oprócz radia i spalania wyświetli mi fis który posiadam ? z gory dzięki za podpowiedz
co oprócz radia i spalania wyświetli mi fis który posiadam ? z gory dzięki za podpowiedz
Podpiecie niefabrycznego radia nie jest możliwe.bilu89 pisze:a czy jest możliwość podpięcia do fisa niefabrycznego radia ? (pioneer)
Dolna cześć Fis wyswietla:
Spalanie chwilowe
Spalanie z ostatnich 100km
Czas i drogę przebytą od ostatniego odpalenia samochodu
Informacje z fabrycznej nawigacji MFD
Informacje o usterkach np.ABS-u czy wysokiej temperaturze silnika...
Temperaturę zewnętrzną
Górna część Fis
Znaczek rezerwy paliwa
Poziom płynu do spryskiwaczy reflektorów (opcjonalnie)
Stan okładzin hamulcowych(opcjonalnie)
Informacja"spalona żarówka"(tego akurat w golfie nie mam ale w Passacie jest)
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
Nie ma fabrycznie.Jest możliwość zrobienia tego,ale na pewno nie w tym liczniku.psilos1 pisze:Informacja"spalona żarówka"(tego akurat w golfie nie mam ale w Passacie jest)
odniosę się do wypowiedzi
"Różniły sie sposobem przylutowania taśmy do płytki-jedne od spodu drugie z boku wyświetlacza"
czy można to jakoś sprawdzić bez demontowania zegarów ?
"Różniły sie sposobem przylutowania taśmy do płytki-jedne od spodu drugie z boku wyświetlacza"
czy można to jakoś sprawdzić bez demontowania zegarów ?
http://olx.pl/i2/oferta/licznik-vw-pass ... %5D=answer
Licznik ze sprawnym fisem prawie za darmo...zdjecia ktore otrzymałem od sprzedającego:
Licznik ze sprawnym fisem prawie za darmo...zdjecia ktore otrzymałem od sprzedającego:
a czy to ma znaczenie z "jakiego silnika"(1.6 ;1.8 ; 2.0 ) było to wzięte ? czy czeka mnie też jakas aktualizacja immobilazera ?
Ostatnio zmieniony pt lip 15, 2016 13:33 przez bilu89, łącznie zmieniany 2 razy.
a tak konkretniej? wystarczy tylko podmienić czy trzeba jechać z tym do elektromechanika ?
Koledzy z forum regionalnego dopasują te zegary w pięć minut za przysłowiowy"czteropak"bilu89 pisze:a tak konkretniej? wystarczy tylko podmienić czy trzeba jechać z tym do elektromechanika ?