Witam,
zakupiłem autko z jednym kluczykiem i jednym pilotem do alarmu (golf 4 '2003 kombi)
pytanie
czy jest możliwość dorobienia kluczyka ( najlepiej składanego) i przerzuceniu do obudowy sterowania alarmu który mam ?
Nie mam pojęcia czy auto ma alarm fabryczny czy tylko dodatkowy (przy włączaniu alarmu sam domyka szyby)
Czy ktoś jest w stanie opisać mi "procedurę" ?
Z góry dzięki
PS
jak by się znalazł ktoś z Łodzi lub okolic
W planach wymiana zegarów na 1/2 fis lub (jak mi odwali) to pełny FIS, tylko to dla mnie wyższa szkoła jazdy :/ (niby na forum jest sporo o tym ale fotki poszły w las a same opisy .... pozostawiają odrobinę do życzenia)
pozdrawiam
Alarm w "scyzoryku"
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Alarm w "scyzoryku"
Alarm masz dokładany...a bebechy pilota pewnie nie będą pasowały do obudowy scyzoryka
Alarm w "scyzoryku"
Idąc dalej
czy wszystkie mk4 wychodziły z alarmem ?
Pytam z ciekawości bo już mnie po woli trafia
dziś otworzyłem skrzynkę z bezpiecznikami i nagła krew mnie zalała ....
czy wszystkie mk4 wychodziły z alarmem ?
Pytam z ciekawości bo już mnie po woli trafia
dziś otworzyłem skrzynkę z bezpiecznikami i nagła krew mnie zalała ....
Alarm w "scyzoryku"
W takim razie lekki kamień z serca ( przy najmniej tu nie było nic kombinowane ) alarm uczciwie dołożony i sprawnie działający.
Kluczyk choć już po przejściach ( chyba służył za łom do otwierania czołgów) wygląda na oryginalny.
jeszcze pokombinuję jak coś wymodze to napisze - bowiem mega wkurzają mnie tematy o problemach i zero rozwiązań.
thx
i jak to szło ?
wszyscy mają scyzoryki
- MAM i JA
koszt scyzoryka do Tytana 115 pln + "rzeźba" w punkcie dorabiania 45
- to na razie tyle - pastylkę przełożyłem z oryginalnego kluczyka.
jest lżej i wszystko razem
Pozdro
Kluczyk choć już po przejściach ( chyba służył za łom do otwierania czołgów) wygląda na oryginalny.
jeszcze pokombinuję jak coś wymodze to napisze - bowiem mega wkurzają mnie tematy o problemach i zero rozwiązań.
thx
i jak to szło ?
wszyscy mają scyzoryki
- MAM i JA
koszt scyzoryka do Tytana 115 pln + "rzeźba" w punkcie dorabiania 45
- to na razie tyle - pastylkę przełożyłem z oryginalnego kluczyka.
jest lżej i wszystko razem
Pozdro