Koledzy jaka bedzie przyczyna ? Dzisiaj w czasie deszczu stanela mi tyllna wycieraczka i silniczek zaczal buczec.Jakby zwarcie czy cos.Jak pchne reka to idzie.Ale po chwili to samo.Spryskiwacz dziala.Bezpiecznik ok.Dodam tylko ze od dluzszego czasu cieknie mi spriskiwacz od wewnatrz i stoi w miejscu ( nie obraca sie z wycieraczka).
Generalnie zastanawia mnie tylko dlaczego wycieraczka stoi a silniczek buczy.
Stanal silniczek tylnej wycieraczki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- bugatti415
- Ma gadane
rozbierzesz to zobaczysz jaka zębatka jest zardzewiałabugatti415 pisze:Generalnie zastanawia mnie tylko dlaczego wycieraczka stoi a silniczek buczy.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- bugatti415
- Ma gadane
Re: Stanal silniczek tylnej wycieraczki
Tego sie wlasnie spodziewam.Z tego co wiem to trzeba sie uzbroic w stalowe nerwy i cierpliwosc zeby to ogarnac.Zastanawiam sie czy nie kupic drugiej sprawnej uzywki i zalozyc.Tylko z uzywka to tez nie wiadomo jak dlugo pozyje.
A co sadzicie o nowym zamienniku ?
A co sadzicie o nowym zamienniku ?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Jak wycieraczka stoi to na reanimację może być za późno...spróbować można.
Nowy silniczek Boscha kosztuje ok 200zl...
Nowy silniczek Boscha kosztuje ok 200zl...