czujnik kąta skrętu G85
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
czujnik kąta skrętu G85
Golf 4 1.6 16v ATN wersja z esp . Mam do wymiany czujnik kąta skrętu. Moje pytanie brzmi czy czujnik kąta skrętu i taśma airbag to to samo? Jeśli tak to jaką odpowiednią kupić żeby była z esp??
czujnik kąta skrętu G85
Rozumiem, ze to napewno nie błąd adaptacji, tylko jej uszkodzenie? Czujnik kąta skrętu jak napisałes jest nazywany tasma airbag. Numer taśmy będziesz miał na niej. I taka byłaby najlepsza. Gdzieś był temat o tasmach które mają numery wymienne. Zrzucisz kierownicę i po sciagnieciu obudowy kolumny bedziesz ja miał.
Kupię: -nakładki na pedały audi TT,
Re: czujnik kąta skrętu G85
Nie jestem pewien... vag pokazuję :ankonian7 pisze:Rozumiem, ze to napewno nie błąd adaptacji, tylko jej uszkodzenie? Czujnik kąta skrętu jak napisałes jest nazywany tasma airbag. Numer taśmy będziesz miał na niej. I taka byłaby najlepsza. Gdzieś był temat o tasmach które mają numery wymienne. Zrzucisz kierownicę i po sciagnieciu obudowy kolumny bedziesz ja miał.
-65535 controller malfunction
-00778, czujnik skrętu G-85
Kontrolki esp, abs i ręczny wyskakują z samego rana i tylko w niższych temperaturach niż 10 stopni. Mogłoby to wskazywać na wilgoć ale gdzie tam wilgoć w kierownicy, sprawdziłem wtyczke sterownika abs nawet użyłem spreyu do elektryki, wtyczek itd. Oj już wiele rzeczy próbowałem żeby rozwiązać ten problem więc to chyba raczej ten czujnik.