Witam
Czy sa liczniki do golfa III wyskalowane od 0 km/h?
Pytam, bo wyczytalem posta, ze ktos krecil reka impulsatorem i mu predkosciomierz reagowal
Mozliwe ze ten ktory wlozylem od cordoby nie dziala, bo ja krecilem i predkosciomierz stal w miejscu
Druga opcja jest taka ze on mial licznik od 0km/h i jemu cos tam wskazywalo....
jak to jest?
Skalowanie licznika, czy sa od 0?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Impulsator zawsze jest taki sam czy to w takim czy takim liczniku. Reaguje nawet ten licznik od 20 tylko musisz mieć zapłon włączony i wskazówka się ruszy jak sprawny, a jak Ci się nie chce to rusz wiertarką.
Nie ma sensu zmieniać liczników.
Nie ma sensu zmieniać liczników.
-
- Mały gagatek
impulsator krecony na wlaczonym silniku nic nie dawal, tzn licznik skalowany od 20 w ogole nie ruszyl sie
dziekuje za cenna wskazowke, ten byl z uzywanej cordoby, ale kupie w piatek nowy w sklepie i zamontuje
dziekuje za cenna wskazowke, ten byl z uzywanej cordoby, ale kupie w piatek nowy w sklepie i zamontuje
- Klaudek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Silnik nie musi być włączony, wystarczy włączony zapłon. Ja bym na Twoim miejscu sprawdził wiązkę, ale jak masz sklep to weźnowy podłącz i sprawdź, jak nie bedzie znów żadnej reakcji to najwyżej oddasz go.
-
- Mały gagatek
W piatek kupuje nowy i sprawdze
Dziekuje za pomoc
Impulsator FEBI w koncu dziala, poprzednie 2 ze sklepu byly popsute....super sklep.
Na 3 licznikach mi przeklamuje o 20 za malo.........to impulsator czy cos innego HELP !!!
Dziekuje za pomoc
Impulsator FEBI w koncu dziala, poprzednie 2 ze sklepu byly popsute....super sklep.
Na 3 licznikach mi przeklamuje o 20 za malo.........to impulsator czy cos innego HELP !!!
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Byly od 0 ale skoro miales u siebie od 20 a teraz wsadziles od 0 to bedzie Ci przeklamywal. Musisz zalozyc odpowiedni czujnik predkosci. Na forum masz duzo tematow dotyczacych przedkladek licznikow 0->20 czy 20->0. Uzyj szukajki.