Witam.
Mam 2 problemy
1. przekręcam kluczyk na zapłon- radio się włącza - odpalam silnik radio gaśnie i przez 5 minut nie daje się uruchomić ( radio to mfd) - ten problem mam od początku.
jak już się włączy to mogę włączać wyłączać co chwile aż do ponownego uruchomienia silnika.
2. jak podłączyłem ostatnio zmieniarkę oryginał to radio w ogóle nie chce się włączyć. Chyba że odłączę zmieniare - włączę mfd - i przy włączonym mfd podepnę zmieniarkę to wtedy działa i wszystko jest ok dopóki nie wyłączę zapłonu.
Dodam jeszcze ze mam problem z zamkiem kierowcy czy to on może powodować takie problemy czy mam coś źle podłączone
W czym może tkwić problem
nie działa radio
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
nie działa radio
wyjmij radio, zrób fotkę wtyczki zasilającej tak, żeby było widać przewody i wstaw np przez fotem.pl
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5