Radio MFD1-wzmacniacz i tuba

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Marchewa66
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Marchewa66 » sob sty 30, 2016 00:28

Witam. Jestem nowy na forum, jednak wiedzę jakotaką o Vagach mam ;) Ostatnio zakupiłem Golfa IV, jest w nim radio MFD 1 generacji. Mam parę pytań dotyczących tego radia, pomimo przeczytanych tematów nie uzyskałem jasnej odpowiedzi. Po pierwsze jest ono raczej dokładane, nie pamiętam dokładnej historii auta, więc raczej nie ma wzmacniacza nokii. Pytania następujące:
1. Co potrzebuję żeby podpiąć wzmacniacz? Zwykła kostka mini-iso wystarczy?
2. Czy są jakieś zmieniarki/adaptery które miałyby możliwość podpięcia AUX i USB? Na tym zależy mi najbardziej ;)
3. Jakieś ogólne porady dotyczące tego radia są? ;D

Awatar użytkownika
grg474
_
_

Post autor: grg474 » sob sty 30, 2016 09:35

Marchewa66 pisze:2. Czy są jakieś zmieniarki/adaptery które miałyby możliwość podpięcia AUX i USB? Na tym zależy mi najbardziej
tak, są przykładowy link - zobacz 3cią fotkę
Marchewa66 pisze:3. Jakieś ogólne porady dotyczące tego radia są? ;D
porada czego? obsługi?

Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR :(, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

Marchewa66
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Marchewa66 » sob sty 30, 2016 16:04

Dobra, więc jedna sprawa załatwiona, taki adapter jest wystarczający jeżeli chodzi o jakość dźwięku czy np. różni się czymś od takiego za te 300zł? No i jak podpiąć do tego wzmacniacz? ;)

Marchewa66
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Marchewa66 » wt lut 02, 2016 01:00

Up, gdyż potrzebuje tego raczej na ten tydzień.
http://allegro.pl/hit-zmieniarka-bta-bl ... 91871.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Czy czymś takim również będe mógł puszczać utwory przez BT czy tylko jako zestaw głośnomówiący?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”