Witam,
Mam golfa 4 rocznik 2002. Od jakiegoś czasu mam problem z otwarciem/zamknięciem tylnych lewych drzwi. Zamykam z pilota i zamykają się wszystkie oprócz tych lewych tylnych. Z otwarciem jest podobnie - otwieram i tylne lewe nie otwierają się. To się dziej co jakiś czas, ale w miarę często. Jak nie mogę zamknąć to czasami pomoże otwarcie drzwi i ponowne zamknięcie. Jak się nie uda to muszę ręcznie przycisnąć "dzyndzla od zamykania. Jak nie mogę otworzyć tych tylnych lewych to trzeba klamkę od wewnątrz pociągnąć i ponownie włączyć otwieranie z pilota. Co to może być?
Co zauważyłem jeszcze - nie działa mi to zabezpieczenie przed otwieraniem drzwi przez dzieci. Jak go włączę to i tak można otworzyć drzwi tylne. Może to coś jest powodem tych problemów z otwieraniem/zamykaniem tych tylnych drzwi. Jeżeli nie to co to może być, że nie można włączyć blokady?
z góry dzięki za pomoc
Golf4 problem z centralnym zamkiem i ogólnie z zamkami.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
krzysiekp
Golf III GTI TDI 20Jahre
Golf IV Kombi ASZ 130KM
Wrocław
Golf III GTI TDI 20Jahre
Golf IV Kombi ASZ 130KM
Wrocław
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
w jaki sposób włączasz ta blokade? bo może masz na myśli blokadę przycisków szyb w tylnych drzwiach..
co do zamka to pewnie standardowy problem z którym walka jest opisana w dwóch tematach w FAQ
co do zamka to pewnie standardowy problem z którym walka jest opisana w dwóch tematach w FAQ
Re: Golf4 problem z centralnym zamkiem i ogólnie z zamkami.
pomyliłem z tą blokadą - faktycznie to jest do szybQto pisze:w jaki sposób włączasz ta blokade? bo może masz na myśli blokadę przycisków szyb w tylnych drzwiach..
czyli pozostaje tylko problem tych drzwi
chodzi o ten FAQ?
viewtopic.php?f=14&t=457148" onclick="window.open(this.href);return false;
drugiego nie znalazłem
krzysiekp
Golf III GTI TDI 20Jahre
Golf IV Kombi ASZ 130KM
Wrocław
Golf III GTI TDI 20Jahre
Golf IV Kombi ASZ 130KM
Wrocław