Rns 510 nowy firmware rozladowuje aku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Posiadałem jakiś stary firmware 2xxx wgrałem 4120 a tu nie miła nispodzianka rano auto nie kręci pomocy niby wina getwaya ale dlaczego na starym firmware nie było problemów?
jakieś błędy są .
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
auto udało mi się uruchomić ale odpinałem akumulator i po ponownym podlączeniu świeci mi się kontrolka esp i taka kierownica. Błąd w vcds 00778 steering angle sensor (g85) pomocy nigdy wcześniej tego nie miałem dopiero się tak stało po odłączeniu akumulatora, błędu nie da się usunąć
Re: Rns 510 nowy firmware rozladowuje aku
Odpal auto przekręć kierownicę do oporu w jedną i potem w drugą stronę i błąd z deski zniknie, to po prostu adaptacja po odpięciu akumulatora...elpako pisze:auto udało mi się uruchomić ale odpinałem akumulator i po ponownym podlączeniu świeci mi się kontrolka esp i taka kierownica. Błąd w vcds 00778 steering angle sensor (g85) pomocy nigdy wcześniej tego nie miałem dopiero się tak stało po odłączeniu akumulatora, błędu nie da się usunąć
A co do radia musisz wymienić gatewaya na nowszy inaczej będzie rozładowywał aku...
zamówiłem już z literką Q czekam aż przyjdzie
http://allegro.pl/show_item.php?item=5852705684" onclick="window.open(this.href);return false; myślę że będzie pasować
http://allegro.pl/show_item.php?item=5852705684" onclick="window.open(this.href);return false; myślę że będzie pasować