Witam ,sprawa dotyczy golfa 3 1,9 d na stacyjce mam umieszczony jakiś brązowy grzbiet z czarnym grubym kabelkiem (na fotce zaznaczyłem czerwoną kropeczką ) chodzi mi o to ,że stara stacyjka się zepsuła i podstawiam nową auto odpala na 2 sek. i gaśnie a na starej co prawda po dociskanej paskami jakoś działa i tu pytanie co to może być ?
Nakładka na stacyjke dziwne co to jest
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ten element jest chyba od immo przełóż ten element do nowej stacyjki i wszystko powinno działać
Wie ktoś z Panów jak to szybko przełożyć ? elektronikiem jestem i lamusem w dziedzinach mechaniki przepraszam
To jest cewka immo. Przyłóż stary kluczyk do tego i odpali na nowej stacyjce. Samo założenie do nowej nie wystarczy bo musi rozpoznać kluczyk, dlatego musisz przełożyć pastylkę ze starego kluczyka.
Cały mój kraj >> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=519472" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziękuje bardzo za odpowiedź kurcze siedziałem nad tym do 3 w nocy i też to wyczytałem ale nie sprawdzałem poczty a tu widzę teraz ,że kolega odpisał hehe dzięki wielkie pozdrawiam serdecznie