jaki mam licznik ...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
jaki mam licznik ...
Nie mogę się wcale polączyć ze swoim licznikiem z silnikiem bez problemu sie łączę ale z licznikiem nie mogę a po wyjęciu licznika okazało się że nie ma numeru ...
Jak sprawdzić jaki mam chcialem poszukać jakiegoś do tego z pół fix ale tak to nie wiem od czego zacząć
Mam MK4 1.6 16 AUS
Jak sprawdzić jaki mam chcialem poszukać jakiegoś do tego z pół fix ale tak to nie wiem od czego zacząć
Mam MK4 1.6 16 AUS
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sprzedam kostkę stacyjki, czujnik prędkości do MK4 - priv
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
jaki mam licznik ...
szkoda że nie wrzuciłeś zdjęcia auta albo felg z zapytaniem "jaki mam licznik"...
Masz licznik Motometer o numerze 1J0 920 8xx
Masz licznik Motometer o numerze 1J0 920 8xx
-
- Forum Master
- Auto: Bora
- Silnik: ARL
jaki mam licznik ...
Od próby połączenia się normalnym programem, a nie polskim VAGiem,jak również nie pójdzie to spróbować połączyć się na stole.duchu123 pisze:Jak sprawdzić jaki mam chcialem poszukać jakiegoś do tego z pół fix ale tak to nie wiem od czego zacząć
jaki mam licznik ...
Próbowałem się połączyć też programem VAG-COM Release 311-2 oraz VCDS-Lite z silnkiem połącze się ale z licznikiem nie mogę .......
jaki mam licznik ...
duchu123, miło by było jakbyś zamiast ze sterownikiem silnika połączył się z licznikiem bo zrzut ekranu jest sterownika silnika
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
jaki mam licznik ...
wiem bo z silnikiem mogę się połączyć a z licznikiem nie mogę się połączyć .......na każdym programie połącze się z silnikiem a z licznikiem nie mogę też nie mogę sprawdzić nawet czujnika temperatury według tej instrukcji " onclick="window.open(this.href);return false;
bo nie moge się połączyć z licznikiem ani z silnikiem na grupie 7.... a kabel mam z viakenu
bo nie moge się połączyć z licznikiem ani z silnikiem na grupie 7.... a kabel mam z viakenu
-
- Użytkownik
jaki mam licznik ...
duchu123, miernik w lapki i przedzwon pin 7 zlacza diagnostycznego z pin 25 niebieskiej wtyczki licznika czy jest przejscie