Spryskiwacze i poziomowanie lamp

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Keneda
Mały gagatek
Mały gagatek

Spryskiwacze i poziomowanie lamp

Post autor: Keneda » pt sie 28, 2015 15:53

Witam,

Mam pytania dotyczące spryskiwaczy lamp reflektorów i automatycznego systemu poziomowania lamp.
1. Czy zestaw z aukcji jest odpowiedni ?
2. Czy to z aukcji mogę zamontować bez żadnych przeszkód i wycinania czegokolwiek w moim vw golf 4 1.9tdi 90km 1998r ?

http://allegro.pl/spryskiwacze-lamp-ref ... 46178.html" onclick="window.open(this.href);return false;

1. Chcę sprawdzić czy będę miał ten system automatycznego poziomowania lamp poprzez włożenie czegoś ciężkiego do bagażnika. Jeżeli okaże się, że nie posiadam owego systemu to trzeba go kupić czy skonfigurować poprzez podpięcie pod Vaga?
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2015 19:07 przez Keneda, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Ksenony

Post autor: Qto » pt sie 28, 2015 16:59

3. pkt regulaminu - edytuj i popraw
Keneda pisze:1. Czy zestaw z aukcji jest odpowiedni ?
nie jest odpowiedni, jest uniwersalny
Keneda pisze:2. Czy to z aukcji mogę zamontować bez żadnych przeszkód i wycinania czegokolwiek w moim vw golf 4 1.9tdi 90km 1998r ?
nie
Keneda pisze:1. Chcę sprawdzić czy będę miał ten system automatycznego poziomowania lamp poprzez włożenie czegoś ciężkiego do bagażnika. Jeżeli okaże się, że nie posiadam owego systemu to trzeba go kupić czy skonfigurować poprzez podpięcie pod Vaga?
jeśli nie masz fabrycznie ksenonów...to i samopoziomowania nie masz. Na forum jest fotoporada montażu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”