Dziwne zachowanie elektryki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam jestem nowy na forum . Mam problem ze swoim golfem 4 1.9 tdi 98r chodzi o to ze coś jest nie tak i nie wiem co mam centralne pilot raz łapie raz nie trzeba kilka razy wciskać( baterie wymienione ) i światła wariują wewnętrzne niekiedy są a jak trochę czasu minie to wszystko się wyłącza i w żaden sposób nie można włączyć(podświetlenia zegarów są chodzi tylko o światła w drzwiach z przodu i nad tylnymi z tyłu i te po między kierowca a pasażerem) .czytałem kombinowalem i nic może ktoś tu mi pomoże . Pozdrawiam BoKamilBek
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
jeśli pilot nie działa w tym samym momencie co oświetlenie wnętrza...to coś nie styka. Sprawdź czy bezpiecznik 14 się nie przytopił czasami. Następnie wtyczką od modułu komfortu do sprawdzenia...a później już tylko trudniej, rozebrać komfort obadać luty, ścieżki. Przy komforcie będzie to kabelek czerwono/czarny - zakładam że masz elektrykę szyb
-
- Nowicjusz
Tak tak jest elektryka szyby lusterka szyberdach .Dzięki za info próbuje rozebrać jutro i dam znać co i jak .