Witam,
Posiadam Golf IV Variant 2004. I mam problem, że przy otwieraniu nie otwierają się wszystkie drzwi. Otwierają się kierowcy i tylne prawe. Przednie pasażera czasem, czasem muszę pomóc od środka by dzyngiel się podniósł do końca. Tylna klapa też czasem się otworzy czasem muszę kluczykiem. Znalazłem tu na forum, że to może być wina styków. Ale te styki znajdują się w drzwiach. A tylne lewe drzwi się nie otwierają a mają włączoną blokadę dla dzieci i od środka też nie da się ich otworzyć. Wszelkie wskazówki mile widziane
Problem z centralnym zamkiem a zablokowane drzwi.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
Podbijam, ktoś może był w podobnej sytuacji?
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
Miiałem podobny problem z drzwiami pasażera obok kierowcy wszystkie sie otwierały a te nie okazało się że siłownik z centralnego był słaby do wymiany i było ok co do tylnej klapy lubi sie zawieszac silniczek czasem wystarczy po nim delikatnie popukać ale najlepiej wykrecic i nasmarować