problem z drzwiami pasażera- centralny

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Lampart
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

problem z drzwiami pasażera- centralny

Post autor: Lampart » sob lip 11, 2015 13:43

Witam
Panowie pomocy.
Zauwazyłem 2 dni temu po ulewach ze w drzwiach pasażera przód rygiel nie chowa się dokońca przy zamknieciu drzwi jaki przy otwarciu drzwi.
Wykonuje pełen ruch góra dół i zazwyczaj zatrzymuje się w połowie swojej wysokości.
Wtedy drzwi są zamknięte ( nie ważne czy z centralnego otworze drzwi czy zamknę)i dioda w drzwiach kierowcy się nie pali
Dodatkowo zauwazyłem dziś ze jak te drzwi zamknę z kluczyka a potem całośc z pilota dioda w drzwiach kierowcy się zapala.
Mam dołozony alarm 10 lat temu i dziś padły mi baterie w pilocie - otworzyłem golfa z kluczyka alarmy się załączyły- ok nie miałem czasu wyrwałem ( :P )syrenkę i tak pojechałem na wakacje.
Teraz podłączyłem syrenkę czerwony-czerwony, czarny czarny, biały brązowy.
Jak zamykam auto przez 2 sek wyje mi alarm a potem juz ok wszystko się zamyka alarm się wycisza.

Czy to wycie chwilowe alarmu może być spowodowane tym zakmiem który wariuje?
( 2 dni temu po ulewach nie udało mi się ani razu naciskajac na panelu drzwi kierowcy wysunąc na stałe rygla, wczoraj gdy nie padało udało się to co 2 raz. Dziś tak smao co 2 czasem co 1 )

pomocy.

oswoić autyzm, http://www.michalautyzm.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrazek

seria ALH 90 km-->>soft-->>127km-->>wtryski ASV+ ASO Damian ppp ==145km :okej: :satan:

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”