Radioodbiornik Scolta GX-300 Digital a instalacja radiowa

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
ryszard.derbich
Mały gagatek
Mały gagatek
Auto: VW Golf III CL 1.4 KAT 1993
Silnik: ABD
Kontakt:

Post autor: ryszard.derbich » pt lip 10, 2015 18:20

W czeluściach szaf poszukałem takie oto radyjkoObrazekObrazekObrazek
Moje pytanie to w jaki sposób mógłbym je podłączyć do fabrycznej instalacji radiowej w MK III. Co do przejściówek to muszę kombinować sam czy jeszcze w sklepach można coś takiego kupić.

Awatar użytkownika
grg474
_
_

Post autor: grg474 » pt lip 10, 2015 18:36

nie bardzo rozumiem w czym masz problem. Masa i stały plus ci potrzebny to masz w jednej kostce ISO (pin 7 i 8) oraz głośniki to pin 3,4,5,6 drugiej kostki ISO

Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR :(, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » pt lip 10, 2015 18:37

ryszard.derbich pisze: w jaki sposób mógłbym je podłączyć do fabrycznej instalacji radiowej w MK III
jeśli masz teraz kostki ISO...to poszukaj na necie opis, będziesz wiedział który kabel od czego jest. Plus i masę można także znaleźć miernikiem...
ryszard.derbich pisze:Co do przejściówek to muszę kombinować sam czy jeszcze w sklepach można coś takiego kupić.
nawet w "uwagach" masz napisane aby ogarnąć to na konektorach...do tego masz wymiar podany :bajer: ...także nie sądzę abyś dostał przejściówkę nawet w czasach produkcji tego radia

Awatar użytkownika
ryszard.derbich
Mały gagatek
Mały gagatek
Auto: VW Golf III CL 1.4 KAT 1993
Silnik: ABD
Kontakt:

Post autor: ryszard.derbich » wt sie 04, 2015 13:12

Poruszyłem trochę temat na elektrodzie, więc jeżeli ktoś jest w podobnej sytuacji to myślę że, na pewno się przyda:
http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”