Mam pytanie odnosnie odpalania to czy w tym ABU mam dobrze podlaczone przewody?
Czy ktorys mam zamienic?
Ponumerowalem wtyczki tak jak ida do swiec liczac ze 1 idzie do swiecy 1 od rozrzadu.
Mam każdorazowe problemy z odpalaniem silnika i chwile po starcie bez dodania gazu gaśnie ( trzęsie budą jakby nie chodził na wszystkich garach )
ODPALANIE
I teraz mam pytanie, bo pewnie większość z Was powie że to niedopuszczalne, ale wiadomo jak z przyczyn ekonomicznych jest u każdego z nas.
Tak wygląda kawałek tej żabki a w zasadzie kiedyś była tu żabka w tej fajce.
To jest przewód do świeci nr 1 - najdłuższy.
Nie wymieniam go, bo wydaje mi się że przez te resztki metalu jest jakieś przewodzenie między kopułką a fajką.
A to porównanie z przewodem np nr 2.
Po odpięciu tego "uszkodzonego" przewodu, w ogóle chodzi jak traktor.
Tak więc chyba ten przewód działa.
Odpala jak nie na wszystkich garach - jak podłączyć przewody
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
WSZtm, zerknij tu na samym dole tematu
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Wszystko fajnie, nie raz przeglądałem, dlatego postanowiłem napisać ten temat... bo nikt nigdy nie napisał gdzie w kopułce jest 1 przewód.
Dlatego dałem swoje foto i opisałem jak mam podłączone.
Dlatego dałem swoje foto i opisałem jak mam podłączone.