Witam, otóż skończyły mi się już pomysły na naprawę światła w popielniczce.
-Wymieniłem żarówkę
-Dogiąłem blaszki, żeby był styk
-Zmieniłem bezpiecznik na 15 A, taki jak zaleca producent i dalej nic. Co może być przyczyną takiego oto problemu ?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Światło w popielarce v2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Heavy20122
- Ma gadane
Światło w popielarce v2
________________________________________________________________________________________
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."
-
- VWGolf.pl Killer
Światło w popielarce v2
zacznij od sprawdzenia czy dochodzi prąd w tym cienkim kablu po włączeniu świateł wtyczka ma trzy kable dwa prądowe jedną masę i jak będzie prąd to winę ma gniazdo żarówki
- Heavy20122
- Ma gadane
Światło w popielarce v2
Prąd dochodzi i do zapalniczki i do żaróweczki czyli te czarne gniazdko żarówki do wymiany
________________________________________________________________________________________
-
- VWGolf.pl Killer
Światło w popielarce v2
nie rozbierałem tego ale może te blaszki przylutować żeby lepszy styk był i przy żaróweczce sprawdzić położenie tych dwóch drucików czy są na swoim miejscu
Światło w popielarce v2
Jak napięcie dochodzi .. to nie ma bata-musi działać... dognij blaszki w gnieździe
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON