Jaki licznik 1.6 benzyna
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- johnyalien
- Mały gagatek
Jaki licznik 1.6 benzyna
Witam. Chciałbym zmienić licznik w swoim golfie na ten z obrotomierzem, potrzebuje pomocy bo nie wiem na ile kostek jest wyjście. Golf jest z 31.03.1989 1.6 benzyna
Jaki licznik 1.6 benzyna
skoro jest rocznik 89 to jest nowa instalacja, licznik na jedną kostkę, ale lepiej się upewnić ściągnięcie tej ramki to zajmuje 5 minut
- Radzio0018
- Użytkownik
Jaki licznik 1.6 benzyna
Jeżeli chodzi o 1989 rok to w tym właśnie roku była wprowadzona nowa instalacja , ale od września , więc z tego co kolega napisał wychodzi na to, że auto ma starą instalację na 2 kości (nie biorę pod uwagę tego , że ktoś mógł przerabiać instalację pod nowy typ) .
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Jaki licznik 1.6 benzyna
tak ciężko wyjąć licznik i sprawdzić ??johnyalien pisze:nie wiem na ile kostek jest wyjście
Później kilka osób zasugeruje że jest jedna wtyka...a okaże się inaczej i do kogo będziesz miał pretensje ?? Bo powinieneś mieć do siebie za lenistwo.
Data wskazuje na stary typ...ale jakie zmiany wprowadzili poprzedni właściciele tego nikt nie jest wstanie przewidzieć...także proponuję demontaż szafy i obadanie co tam siedzi
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
Jaki licznik 1.6 benzyna
Do tego musisz dodać ten sam indeks prędkościomierza jest w dolnej części, raczej 950 ale lepiej sprawdzić.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaki licznik 1.6 benzyna
prędkościomierz to można zawsze swój przełożyć co by się nie pocić ze zmianą przebiegu jak ktoś np spisuje czy coś, na pewno mniej roboty niż jak by miał ustawiać na nowym przebieg