Problem z soczewkami w zderzaku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam . Jestem świeży na forum , więc jeśli coś robię nie tak z góry przepraszam . Mam soczewki halogenowe w zderzaku . Spalił się bezpiecznik . Wymieniłem na nowy . Jednak gdy załączyłem halogeny bezpiecznik znowu się spalił . Z następnym było podobnie. Co może być przyczyną jego przepalenia?
zwarcie na przewodach lub na żarówce w soczewcetabi23 pisze:Co może być przyczyną jego przepalenia?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
czyli odłącz halogeny lub wyciągnij żarówki...zobacz jak wtedy będzie i będzie wiadomo czy przyczyna w lampkach czy pomiędzy nimi a włącznikiem światel
Tak dokładnie. Ja u siebie jak dokładałem halogeny to przewody zmieniałem 2 razy bo aż mi je popaliło. Winowajcą była spalona żarówkagrg474 pisze:zwarcie na przewodach lub na żarówce w soczewce