Witam. Powstał w moim golfie nowy problem. Auto kręci nie odpala. Podczas kręcenia słychać pompkę paliwa. Iskra jest. Po wykręceniu świece suche. Po podłączeniu żarówki do wtyczki od wtrysku podczas kręcenia nie mruga. Wyjąłem komputer i znalazłem spaloną ścieżkę. Zlutowałem ale auto dalej nie odpala. Dwa lutowania od czerwonego kondensatora wyglądają na przypalone. Moje pytanie czy przez ten właśnie kondensator brakuje napięcia na wtryskach ? Załączam zdjęcia komputera.
silnik 1.3CAT bez gazu.
golf II 1.3 brak napięcia na wtryskach
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
golf II 1.3 brak napięcia na wtryskach
a co z bezpiecznikami,sprawdzałeś?
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Re: golf II 1.3 brak napięcia na wtryskach
pójdę sprawdzić i zaraz dam znać.
wszystkie bezpieczniki w porządku.
na początku było tak, że jak się zagrzał to się dławił i gasł. Potem wystarczyło przycisnąć palcem kopułkę podczas rozruchu i znowu działał normalnie. Potem przestał wg odpalać.
wszystkie bezpieczniki w porządku.
na początku było tak, że jak się zagrzał to się dławił i gasł. Potem wystarczyło przycisnąć palcem kopułkę podczas rozruchu i znowu działał normalnie. Potem przestał wg odpalać.