Witam.
Tak jak w temacie szukam jakichś dobrych kabli do tego silnika. Ostatnio natknąłem się na kable Beru ZEF 561. Będą pasowały do 2E? Miał ktoś z nimi doczynienia?
Pozdrawiam
Jakie dobre kable do 2E?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Jakie dobre kable do 2E?
zwykłe janmora mieliśmi przez 3 lata i nic sie nie działo ,auto codziennie po 20x odpalane czasem i było ok . i na gazie i na PB95 ,wiec beru jakie kolwiek bedą 3x lepsze tzn na 3x dłużej ale to tez zależy jak sie trafi
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
Jakie dobre kable do 2E?
Beru nie polecam, kupiłem i na dzień dobry każdy przewód miał przebicie. Następnie nabyłem Boscha i te były już ok.
Jakie dobre kable do 2E?
ja się ostatnio przekonałem, że janmor to za przeproszeniem ssie, mam w mieście producenta i przewody od nich kupiłem a nie ze sklepu, wytrzymały mi rok, kiedyś miałem jakieś niby angielskie, teraz też takie kupiłem, bo wytrzymały o wiele dłużej niż te janmory, tylko nie pamiętam firmy, ale fajki mają takie wielkie metalowe
Jakie dobre kable do 2E?
Beru ZEF 561 już siedzą w aucie. Pasują idealnie, na razie nie mają przebicia. Zobaczymy za jakiś czas.