jaki moduł komfortu kupić?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam
posiadam golfa iv 1.9tdi 90km AGR, 3-drzwi, rocznik 2000, nr modułu komfortu: 1J0 959 799 Q, elektryczne szyby, elek.podgrzewane lusterka,centralny zamek, ale tylko z kluczyka...
chciałbym przerobić kluczyk na "scyzoryk" i otwierać auto z pilota, tak samo z szybami opcja otwierania/zamykania z pilota
jaki moduł zakupić żeby mieć takie opcje?
posiadam golfa iv 1.9tdi 90km AGR, 3-drzwi, rocznik 2000, nr modułu komfortu: 1J0 959 799 Q, elektryczne szyby, elek.podgrzewane lusterka,centralny zamek, ale tylko z kluczyka...
chciałbym przerobić kluczyk na "scyzoryk" i otwierać auto z pilota, tak samo z szybami opcja otwierania/zamykania z pilota
jaki moduł zakupić żeby mieć takie opcje?
-
- Użytkownik
A jak kupi ten moduł to musi jeszcze kupić scyzoryk ori używany i zaprogramować tak ?
Re: jaki moduł komfortu kupić?
Tak. Najlepiej szukać całego zestawu można trafić w dobrej kasie.AGR90 pisze:A jak kupi ten moduł to musi jeszcze kupić scyzoryk ori używany i zaprogramować tak ?
dobra to teraz mam jeszcze dylemat, mianowicie mój golf był po "strzale" w drzwi kierowcy, drzwi zostały wymienione, niestety z wkładem kluczyka:/
i (teraz zabrzmi to śmiesznie:p) drzwi otwieram jednym kluczykiem, a auto odpalam drugim... dodam ze centralny działa z tego kluczyka (nie od kompletu)
czy lepiej dorobić wkład, kupić pilota i przerabiać kluczyk na scyzoryk? wiem ze samo przerobienie kluczyka na pilota rozwiąże problem dwóch kluczyków, ale wolałbym mieć wszystkie zamki od kompletu:p
czy lepiej kupić komplet wkładów, stacyjkę i zamek tylnej klapy od razu z DWOMA pilotami, bo mam taką okazję z demontażu dopaść za śmieszne pieniądze...
z wymiana nie byłoby problemu, tylko obawy co do immo...
co musiałbym zrobić żeby wymienić komplet zamków? czy mogą wystąpić jakieś komplikacje?
i (teraz zabrzmi to śmiesznie:p) drzwi otwieram jednym kluczykiem, a auto odpalam drugim... dodam ze centralny działa z tego kluczyka (nie od kompletu)
czy lepiej dorobić wkład, kupić pilota i przerabiać kluczyk na scyzoryk? wiem ze samo przerobienie kluczyka na pilota rozwiąże problem dwóch kluczyków, ale wolałbym mieć wszystkie zamki od kompletu:p
czy lepiej kupić komplet wkładów, stacyjkę i zamek tylnej klapy od razu z DWOMA pilotami, bo mam taką okazję z demontażu dopaść za śmieszne pieniądze...
z wymiana nie byłoby problemu, tylko obawy co do immo...
co musiałbym zrobić żeby wymienić komplet zamków? czy mogą wystąpić jakieś komplikacje?
-
- Użytkownik
x347, poczytaj ten temat
viewtopic.php?f=143&t=488159" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=143&t=488159" onclick="window.open(this.href);return false;
no proszę, nawet nie wiedziałem ze można rozbebeszyć wkładkę:p
dziękuje bardzo, o wiele prostszy sposób ;]
dziękuje bardzo, o wiele prostszy sposób ;]
Mam jeszcze jedno pytanie w Pasku mam moduł 1J0959799AH i jeden zwykły kluczyk ,gdy bym kupił taki scyzoryk :
http://olx.pl/oferta/kluczyk-do-passat- ... 1883b57667" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaprogramował bym go w Vagu Immo czy mógłbym otwierać auto z tego pilota tak ?
http://olx.pl/oferta/kluczyk-do-passat- ... 1883b57667" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaprogramował bym go w Vagu Immo czy mógłbym otwierać auto z tego pilota tak ?
AGR90, ale ten kluczyk do AH raczej nie dogra się bo on jest do komfortu 1C0
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
coś takiego np lub taki i jest jeszcze jeden z kawdratowymi przyciskami tylko końcówka chyba N
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć