Witam. Mam nie typowy problem.Jakiś czas temu Kupiłem Audi 100 2.5 TDI w którym ktoś założył jakiś najprostszy immobilizer, który odmówił posłuszeństwa. I postanowił go wywalić. Jednak coś mu nie poszło i Audi straciło plusa na rozruszniku. Wiec znalazł kabel na rozrusznik i podał jemy plus. Audi odpala.
Ale ja chciał bym to zrobić tak jak powinno być.
A wiec. z moich ustaleni napięcie powinno wychodzić na wtyczkę za przekaźnikiem 202. W która został wpięty + przez poprzedniego właściciela. Przekaźnik 202 sprawny. Zmieniałem na nowy. Może ktoś ma jakieś pomysł ??
Poniżej zdjęcia immo. 3 fota to immo
Na zdjęciu jest widoczny czerwono-zielony plus dołożony przez przedniego właściciela. Który został wpięty do wtyczki pierwszej z prawej w listwie przekaźników. I była ona odpięta.
Audi 100 Nie kręci rozrusznik, samoróbka immo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
przekaźnik 202 jest od świec żarowych jak się nie myle, a mnie się wydaje że masz uwaloną kostkę stacyjki
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
- Misza1122
- Forum Master
- Kontakt:
To ze jest od świec żarowych to wiem. A kostka stacyjki jest dobra. (spr. w drugim aucie, i na wszelki wypadek założona to tej nowa)