moduł komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
moduł komfortu
Witam
prosze o pomoc ustawiłem sobie sygnał dzwiekowy zamykania i otwierania drzwi
tylko mam jeden problem sygnał jest strasznie głośny i czy jest mozliwosc przestawienia tego
myslełem ze ta bedzie jakies delikatne pik pik a tu jakby syrena od alarmu sie właczyła
prosze o szybka odpowiedz
prosze o pomoc ustawiłem sobie sygnał dzwiekowy zamykania i otwierania drzwi
tylko mam jeden problem sygnał jest strasznie głośny i czy jest mozliwosc przestawienia tego
myslełem ze ta bedzie jakies delikatne pik pik a tu jakby syrena od alarmu sie właczyła
prosze o szybka odpowiedz
- Andrzej4286
- TYLKO VW
moduł komfortu
mateodzielny, bo sygnał zamykania jest dawany z syreny alarmu i na pewno na podszybiu masz zwykły klakson stosowany do alarmu i dlatego tak głośno jest.
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forum Master
- Auto: Bora kombi Highline
- Silnik: ARL
moduł komfortu
Na podszybiu? Myślałem, że syrena jest pod lewym reflektorem, tuż pod spryskiwaczem.
Moja Borka Variant:
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=627306
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=627306
- Andrzej4286
- TYLKO VW
moduł komfortu
Skrzak, seryjne montowane syreny od alarmu sa na podszybiu z boku komputera i były montowane 2 rodzaje z własnym zasilaniem 3pinowa i 2 ponowa bez własnego zasilania taki zwykły klakson, a pod lampa tak jak piszesz masz zwykły klakson.
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
moduł komfortu
Skrzak, tam jest klakson...czasami dwa. Syrena/klakson alarmu jest tam gdzie Kolega Andrzej4286 pisze
mateodzielny, może nagrałbyś jak to wygląda ?? Klakson dostaje krótki impuls, nie powinno być bardzo głośno...ale że to pojęcie względne, to fajnie jakbyś wrzucił nagranie...będzie można porównać z innymi autami
mateodzielny, może nagrałbyś jak to wygląda ?? Klakson dostaje krótki impuls, nie powinno być bardzo głośno...ale że to pojęcie względne, to fajnie jakbyś wrzucił nagranie...będzie można porównać z innymi autami
-
- Nowicjusz
moduł komfortu
Witam to jest to nagranie
" onclick="window.open(this.href);return false;
chciałem uzyskac cos takiego albo podobnie
chciałem uzyskac cos takiego albo podobnie
- Andrzej4286
- TYLKO VW
moduł komfortu
mateodzielny, ty masz zwykły klakson a dźwięk jaki byś chciał uzyskać jest w syrence z własnym zasilaniem jeżeli byś chciał taki dźwięk to musisz wymienić klakson na podszybiu na syrenkę np od jakiegoś nie oryginalnego alarmu.
-
- Nowicjusz
- Qto
- _
- Kontakt:
moduł komfortu
nie takimi rzeczami ludzie tutaj sobie głowę zawracają... decyzja należy do Ciebie
po zmianie syrenki, na oryginalną z własnym zasilaniem, zdaje się że będą jeszcze potrzebne zmiany w eepromie komfortu
po zmianie syrenki, na oryginalną z własnym zasilaniem, zdaje się że będą jeszcze potrzebne zmiany w eepromie komfortu
-
- Nowicjusz
- Qto
- _
- Kontakt:
moduł komfortu
poszukaj na necie... sama wymiana nie jest trudna, z eepromem trochę gorzej bo trzeba mieć "sprzęt" do tego