Tempomat 1.4 AKQ Przepustnica Linka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
nie musisz wszystkiego zmieniać...jeśli zmienisz sterownik silnika i licznik na taki gdzie dziewiąty znak będzie "2" - to wystarczy aby działało
Qto Troche wracając do tematu tempomatu w 1.4 akq żaden ze sterowników AKQ nie miał montowanych tempomatów ? czy może sa jakies sterowniki które tą funkcję posiadają ?
Nurtuje mnie trochę ten temat, bo teoretycznie z pedałów komp wszystkie wskazania ma od sprzęgła do gazu ,
Ps. licznik z mfa zamontowany bez najmniejszego problemu , manetki trochę pomyliłem bo kupiłem wersję z Passka i nie mam mycia tylnej szyby . ale spoko podrobię to że obydwie na raz będą mi się myły. ( chyb a że dorwę na giełgdzie za rozsądną cene )
Nurtuje mnie trochę ten temat, bo teoretycznie z pedałów komp wszystkie wskazania ma od sprzęgła do gazu ,
Ps. licznik z mfa zamontowany bez najmniejszego problemu , manetki trochę pomyliłem bo kupiłem wersję z Passka i nie mam mycia tylnej szyby . ale spoko podrobię to że obydwie na raz będą mi się myły. ( chyb a że dorwę na giełgdzie za rozsądną cene )
rozebrać manetkę i ją "dopasować"mmagikk pisze:manetki trochę pomyliłem bo kupiłem wersję z Passka i nie mam mycia tylnej szyby
żadnego AKQ nie znalazłem co by miał tempomat - Etka też takich sterowników nie widzimmagikk pisze: 1.4 akq żaden ze sterowników AKQ nie miał montowanych tempomatów ?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5