wyposarzenie zmiana instalacji pomocy

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
piotrekvw24
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: piotrekvw24 » pn paź 06, 2014 18:46

witam jest to moj pierwszy post na tym forum

przejde do szczegółów chodzi o to ze mam bore 2.3 i kupiłem jette usa 2.8 v6
w mojej 2.3 jest fulll wypas sensory grzane fotele climatronic komp.pokladowy itd.
a w jetta nie ma takiego wyposażenia rozkreciłem bore i jette chciałem sobie poprzekładać sensor komputer pokł climatronic i grzanie siedzen ,ale ni cholery u mnie jest duzo wiecej kabli w manetce od kompa w ogóle u mnie jest duzooo wiecej kabli
i tak mysle jakbym przełożył całą wiąke od 2.3 v5 do jetty 2.8 v6 to bedzie to chodziło ??? czy lepiej te kable których brakuje dolożyc tylko tu bedzie wiecej kombinowania

miał ktoś kiedys z takim czyms do czynienia???

ps. w tej jettcie wyląduje kiedyś silnik z r32

Awatar użytkownika
grg474
_
_

Post autor: grg474 » pn paź 06, 2014 20:03

piotrekvw24 pisze:tak mysle jakbym przełożył całą wiąke od 2.3 v5 do jetty 2.8 v6 to bedzie to chodziło ??
zajrzyj pod osłonę podszybi a- pod mechanizmem wycieraczek masz pokrywkę - pod nią wtyczki. Czy ilość użytych wtyczek i ich kolory się zgadzają. Jak tak to podmieniaj wiązkę całą

Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR :(, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

Awatar użytkownika
piotrekvw24
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: piotrekvw24 » wt paź 07, 2014 21:19

witam dzisiaj troche pokopalem w kabelkach i zdecyduje sie dołozyc kable z bory do jetty te które brakuja oczywiscie musiałem poł dnia zrywac izolacje ale mysle ze jest to do ogarnięcia , jesli napotkam jakis problem to go opisze ktoć cos pomoże i ta wiedza przyda sie innym pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”