Regulacja Świateł
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- wlodi2001
- Mały gagatek
- Kontakt:
Regulacja Świateł
Panowie małe pytanie mam golfika MK II ma on przełącznik regulacji świateł po przewodach doszedłem że kable wchodzą do skrzynki z bezpiecznikami o nazwie 39 skrajny prawy dolny, wiązka ma 5 kabli). Silniczki są ale nie podłączone. Brak kabli od bezpieczników(chyba) do silniczków skąd je pociągnąć ??? oto pytanie ? i chociaż jakiś PAINTcad xD jaki kolor coś ?
####GTI EDITION####
nA zAwSzE dObRa MaRkA
nA zAwSzE dObRa MaRkA
Regulacja Świateł
wlodi2001 zerknij sobie tu: viewtopic.php?f=2&t=70105&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- wlodi2001
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Regulacja Świateł
Troche nie kumam tego bo ja mam 5 kabli idących do głównego pudła z bezpiecznikami, nie wiem co puścić i skąd pod maskę do silniczków na pewno 3 kable ale skąd?...... nie mam pojęcia. Może to + , - i sygnał sterujący, ale skąd to wyprowadzić tak żeby było jak w oryginale. Pomóżcie :/
####GTI EDITION####
nA zAwSzE dObRa MaRkA
nA zAwSzE dObRa MaRkA
Regulacja Świateł
masa to wiadomo skąd, jeden plus jest wzięty z wtyczki świateł mijania a sterujący jest jakoś przez przełącznik