Kontrolka otwartych drzwi (problem)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam moj problem polega na tym, ze po otwarciu dzwi swieci sie swiatelko w dzwiach, ale nie swieci sie kontrolka otwartych dzwi. Czasami bywa tak gdy otwieram drzwi to lampka w dzwiach sie nie swieci a kontrolka otwartych drzwi sie zarzy. Pomocy
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
mógłbyś napisać coś o aucie...rocznik, może nr licznika..
U mnie kontrolki otwartych drzwi nie ma (1/2 FIS immo2) jest natomiast kontrolka otwarcia bagażnika, która działa prawidłowo. Czasami jednak jest tak, że całe oświetlenie wewnętrzne szlag trafia a kontrolka otwarcia bagażnika zaczyna się żarzyć pomimo zamkniętej klapy.
U mnie kontrolki otwartych drzwi nie ma (1/2 FIS immo2) jest natomiast kontrolka otwarcia bagażnika, która działa prawidłowo. Czasami jednak jest tak, że całe oświetlenie wewnętrzne szlag trafia a kontrolka otwarcia bagażnika zaczyna się żarzyć pomimo zamkniętej klapy.
gdyby nie świeciło całe oświetlenie wnętrza to podejrzewam, że mamy ten sam problem, który jak na razie nie wiem gdzie ugryźć. Komfort cały przelutowany...krykier pisze:Czasami bywa tak gdy otwieram drzwi to lampka w dzwiach sie nie swieci