kodowanie pilotów od audi a4 b5 po fl
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam, mam problem z pilotami od centralki w audi a4 b5 po fl, a zaczęło się to od tego, że jeden pilot przestał działać, tz. tylko mogłem otwierać drzwi grotem. W pierwszej kolejności wymieniłem baterie na nowe lecz nic nie dało. Drugi pilot działał bez zarzutu. W końcu postanowiłem zakodować pilot w którym wymieniłem baterie, finalnie obydwa piloty są rozkodowane. Kodowałem w ten sposób że włożyłem jeden pilot do stacyjki i przekręciłem go tak aby zapaliły się kontrolki. Następnie wysiadłem z auta zamykając drzwi drugim kluczykiem (grotem) później naciskałem na pilot tego drugiego pilota na przycisk zamknąć, maksymalnie 4 razy można było nacisnąć by zaświeciły się światła kierunkowskazów, później już nie reagował na żadne przycięcie przyciska od pilota. dziwnym trafem pilot znajdujący się w stacyjne również się rozkodował. Jakie macie rozwiązanie?
http://a4-klub.pl/index.php?/topic/3970 ... -kluczyka/" onclick="window.open(this.href);return false;
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32