Zamki i moduł komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zamki i moduł komfortu
Witam, mam pewien problem otóż zaczęły mi wariować zamki przód i tył z lewej strony. Nie działało oświetlenie i brzęczek świateł. Po wymianie na nowe problemy ustały ale po przekręceniu kluczyka w drzwiach nie zamykają mi się tylne lewe drzwi. Dopiero po trzykrotnym przekręceniu kluczyka i włączeniu się alarmu drzwi się ryglują. Zauważyłem ze bolce z chwilą przekręcenia kluczyka chowają się i odskakują do góry. Przez te odskakiwanie nie można też otworzyć od zewnątrz prawych przednich drzwi tylko zawsze od środka trzeba je otwierać. Spotkał się ktoś z taką usterką albo wie co może być przyczyną?
Zamki i moduł komfortu
czyli wymieniony zamek kierowcy ma wadęPawello pisze:Zauważyłem ze bolce z chwilą przekręcenia kluczyka chowają się i odskakują do góry.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Zamki i moduł komfortu
Zauważyłem ze dzieje się to też gdy zamykam kluczem od strony pasażera i co najgorsze pilotem od autoalarmu. Rygluje tylko jedne drzwi a pozostałe żeby zaryglował to trzeba kręcić 2-3 razy kluczykiem.