Witam, w moim świeżo zakupionym golfie znajduje się taki oto przycisk na desce rozdzielczej, jego przednia część jest wyłamana więc nie wiem do czego on służy. Wrzucam fotki.
Silnik 1.6 D
Co to za przycisk?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Co to za przycisk?
Witam, coś dołożone ale dokłanie co to nie wiem, idz po kablach gdzie prowadzą. pozdrawiam
Co to za przycisk?
A jakie masz inne przełączniki na desce? Standardowo powinny być - podgrzewanie tylnej szyby, światło przeciwmgłowe, awaryjne (w starych modelach przełącznik, w nowych nad kierownicą).
Stawiam na światła przeciwmgłowe, patrząc po pinach
Stawiam na światła przeciwmgłowe, patrząc po pinach
Powoly, bo się rozpierdoly...
Co to za przycisk?
Dziękuję za odpowiedzi. Na desce mam światła przeciwmgłowe oraz grzanie tylnej szyby. Rocznik mojej maszyny to 93 więc awaryjne nad kierownicą
Co to za przycisk?
Czyli masz przeciwmgłowe i grzanie szyby, plus ten przycisk? No to nie mam pomysłu. Pozostaje gonić po kablach i może do czegoś dojdziesz.
Mogę przypuszczać, że kiedyś ktoś mógł zrobić z tego coś na styl alarmu dla biednych, czyli wstawił migającą diodę, wtedy te dwa kable by się zgadzały.
PS. Golfy 2 były tłuczone do lipca 92
Mogę przypuszczać, że kiedyś ktoś mógł zrobić z tego coś na styl alarmu dla biednych, czyli wstawił migającą diodę, wtedy te dwa kable by się zgadzały.
PS. Golfy 2 były tłuczone do lipca 92
Powoly, bo się rozpierdoly...
Co to za przycisk?
Najmocniej przepraszam za błąd, zmęczony po pracy, nie zauważyłem że kliknałem trójeczkę, oczywiście wiem do kiedy były produkowane dwójeczki Ale dzięki za zwrócenie uwagi
Tak jest, mam granie szyby, przeciwmgł i ten przycisk. Co do alarmu, to by miało sens, pod maską znajduje się jakaś trąbka jutro sprawdzę gdzie te kable prowadzą.
Dziękuję
Tak jest, mam granie szyby, przeciwmgł i ten przycisk. Co do alarmu, to by miało sens, pod maską znajduje się jakaś trąbka jutro sprawdzę gdzie te kable prowadzą.
Dziękuję