problem z kierunkowskazem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam mój problem polega na tym, że lewy kierunkowskaz działa poprawnie, znowu z prawym wygląda to tak że w momencie włączenia nie działa przedni kierunek a reszta(boczny,tylny) mrygają ze zwiększoną częstotliwościa tak jakby było zwarcie. Co to może być ?? z góry dziękuję za pomoc
Re: problem z kierunkowskazem
Spalona zarówka?szmitek123 pisze:Witam mój problem polega na tym, że lewy kierunkowskaz działa poprawnie, znowu z prawym wygląda to tak że w momencie włączenia nie działa przedni kierunek a reszta(boczny,tylny) mrygają ze zwiększoną częstotliwościa tak jakby było zwarcie. Co to może być ?? z góry dziękuję za pomoc
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dokladnie...przepalona zarowka...gdyby to bylo zwarcie to bezpieczniki by Ci wywalilo...
-
- Nowicjusz
tyle że (zapomniałem powoiedzieć) czasami przy skrecie w prawo dziala normalnie oi kontrolka mryga w normalnym tępie i żarówka też się świeci
-
- VWGolf.pl Killer
coś z kablami lub sama wtyczka nie kontaktuje albo żarówka! wyciągniesz kierunek i wszystko będzie jasne co ma winne