Witam pisze ponieważ mam problem , mianowicie przetarły mi się przewody w klapie bagażnik po lewej stronie czym je najlepiej połączyć ? na kostkę już były ale średnio się sprawdziło to rozwiązanie plus czy można kupić taką gumę uszczelkę jaka się znajduje w pokrywie bagażnika ? stara przetarta i widać te kabelki .
A drugie moje pytanie brzmi w klapie bagażnika nie dochodzi napięcie do zamka centralnego ma ktoś pomysł gdzie szukać przewodów ewentualnie jak zasilić ten zamek ? sprawdzałem silniczek sprawny od zamykania ale brak napięcia . Z tego co widziałem przewody idą od zamka w prawej uszczelce klapy bagażnika ale ina jest sprawna i cała a nie jak lewa przetarta aż widać przewody i ten od zamka jest o wiele cieńszy niż przewody po lewej stronie .
bagażnik przewody
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
bagażnik przewody
no jak czym ??...sznurkiemmks222 pisze:czym je najlepiej połączyć ?
Wycinasz przerwany kabel i wstawiasz nowy...tak aby łączenia nie byłe w przelotce, tylko w klapie i w aucie
takmks222 pisze:czy można kupić taką gumę uszczelkę jaka się znajduje w pokrywie bagażnika ?
co do zamka...rocznik auta, jakie nadwozie
bagażnik przewody
5-drzwiowy hatchback rocznik 1999 1.6 , a możesz podać numer tej uszczelki ewentualnie gdzie ją można zakupić