Cześć, szukałem w wyszukiwarce ale może źle wpisuje. za co przepraszam jak robie drugi taki sam temat. Ale mam problem z podświetlenie zapalniczki w golfie MK IV, otóż wymieniłem żaróweczkę bo faktycznie spalona była ta stara, czarna jak noc, to wymieniłem na nową, a że zawsze mam problem którą stroną tą żarówkę włożyć, to ja włożyłem patrze nic, to wyciągnąłem, i przekręciłem ją, i też nic, to podejrzewam że może jakiś inny problem może być, bezpiecznik albo coś. może wy macie jakiś pomysł co to może być,.?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
problem z podświetleniem zapalniczki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- golfindzer
- Użytkownik
problem z podświetleniem zapalniczki
Jak zdejmiesz całą obudowę tej żarówki to spróbuj podoginać blaszki które wystają, u mnie nie dotykały zapalniczki i w tym był problem.
Druga sprawa jak nie zadziała to odłącz zapalniczkę i zobacz czy jest + po włączeniu świateł na kablu za to odpowiadającym.
Druga sprawa jak nie zadziała to odłącz zapalniczkę i zobacz czy jest + po włączeniu świateł na kablu za to odpowiadającym.
Było:
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
- golfindzer
- Użytkownik
Re: problem z podświetleniem zapalniczki
Witam.Czy aby wymienić żaróweczkę w zapalniczce to trzeba rozkręcać całą tą środkowa konsole, jaka tam jest żaróweczka(jaki typ-model)? To bym kupił od razu przed demontazemgolfindzer pisze:Cześć, szukałem w wyszukiwarce ale może źle wpisuje. za co przepraszam jak robie drugi taki sam temat. Ale mam problem z podświetlenie zapalniczki w golfie MK IV, otóż wymieniłem żaróweczkę bo faktycznie spalona była ta stara, czarna jak noc, to wymieniłem na nową, a że zawsze mam problem którą stroną tą żarówkę włożyć, to ja włożyłem patrze nic, to wyciągnąłem, i przekręciłem ją, i też nic, to podejrzewam że może jakiś inny problem może być, bezpiecznik albo coś. może wy macie jakiś pomysł co to może być,.?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
ARONS
- golfindzer
- Użytkownik