Licznik do IV anglik.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Licznik do IV anglik.
Witajcie panowie. Mam pare pytan... znalazlem taki licznik na aukcji...
http://allegro.pl/zegar-licznik-zegary- ... 74706.html. Cena dosc atrakcyjna, abo wydaje mi sie ze jest to 1/2 Fis, czy mam racje?
Dlaczego moze byc taki tani oprocz tego ze to anglik, i czy po wkodowaniu jednostek metrycznych i po wymienie tarczy bedzie normalnie smiegac jako EU?
I czy tarcza podejdzie ze starego licznika, czy bede musial np. wycinac "okienku" na wyswietlacz Fis'a?
http://allegro.pl/zegar-licznik-zegary- ... 74706.html. Cena dosc atrakcyjna, abo wydaje mi sie ze jest to 1/2 Fis, czy mam racje?
Dlaczego moze byc taki tani oprocz tego ze to anglik, i czy po wkodowaniu jednostek metrycznych i po wymienie tarczy bedzie normalnie smiegac jako EU?
I czy tarcza podejdzie ze starego licznika, czy bede musial np. wycinac "okienku" na wyswietlacz Fis'a?
Licznik do IV anglik.
jest jeszcze sprawa predkosciomierza.sama zmiana tarcz moze nic nie dac bo są liczniki w ktorych na srodku tarczy jest 100 km/h na innych 110 km/h a na tym z aukcji 130km/h
Licznik do IV anglik.
Wsad 1j0 920 826c i musi działać , prędkość będzie zgodna z tymi małym w km/h , jak coś mam taki wsad mogę użyczyć
Re: Licznik do IV anglik.
Nie pogardzil bym...
A co z immo?
Ja mam 806G koncowke mojego licznika...
Wystrugane z Nokia 3310
A co z immo?
Ja mam 806G koncowke mojego licznika...
Wystrugane z Nokia 3310
Re: Licznik do IV anglik.
Ok wsad licznika juz mam... jutro zakupie ten licznik... zostanie jeszcze dokupic manetki i co najwazniejsze wiazka pod Fis'a. Gdzie moglbym taka dostac i jak powinna wygladac?
Licznik do IV anglik.
Trzeba dopytać czy ten licznik co kupujesz jest immo3 !!!
Wiązki nie potrzeba pod fisa
jak masz climatronic to masz czujnik temp zewnętrznej a jak masz manualną klime to musisz dokupić , i wpiąć jeden pin czujnika na mase a drugi na 26 pin zielonej wtyczki licznika (posiadam takowy jak coś )
a do manetki musisz pociągnąć 4 kable z zielonej wtyczki licznika i tyle , tylko do wtyczki od manetki trzeba dokładać piny bo niema fabrycznie , natomiast przy liczniku są piny aby zaklepać kabel
Pin 1 - kabel idący do zegarów - wtyczka zielona licznika pin 24
Pin 2 - kabel idący do zegarów - wtyczka zielona licznika pin 23
Pin 3 - kabel podpięty do masy
Pin 4 - kabel idący do zegarów - wtyczka zielona licznika pin 25
Wiązki nie potrzeba pod fisa
jak masz climatronic to masz czujnik temp zewnętrznej a jak masz manualną klime to musisz dokupić , i wpiąć jeden pin czujnika na mase a drugi na 26 pin zielonej wtyczki licznika (posiadam takowy jak coś )
a do manetki musisz pociągnąć 4 kable z zielonej wtyczki licznika i tyle , tylko do wtyczki od manetki trzeba dokładać piny bo niema fabrycznie , natomiast przy liczniku są piny aby zaklepać kabel
Pin 1 - kabel idący do zegarów - wtyczka zielona licznika pin 24
Pin 2 - kabel idący do zegarów - wtyczka zielona licznika pin 23
Pin 3 - kabel podpięty do masy
Pin 4 - kabel idący do zegarów - wtyczka zielona licznika pin 25