centralny zamek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
centralny zamek
do siłowniczka w tylnej klapie vw golfa4 -wariant nie dochodzi masa. Gdzie jest jakas kostka łaczeniowa, ewentualnie jaka inna przyczyna
-
- VWGolf.pl Killer
centralny zamek
kostka na lewym tylnym słupki pod szerokim plastikiem białym nieraz śniedzieje lub przerwany przewód w gumowej harmonijce klapa kasta
centralny zamek
chce dostac sie do centralnego zamka w golf v. zdjąlem tapicerke no i nic wszedzie blacha.prawdopodobnie trzeba dostac się do centralnego od zewnatrz czyli odkrecic blache z przodu. czy robił to ktos i czy mam racje ?
próbując naprawić ten centralny od wewnątrz auta zerwałem linke od zamka przy klamce a wcześniej właczyłem blokade rodzicielską i zatrzasłem drzwi.teraz nie moge ich otworzyć. help !!! co mam zrobić ?!!?
próbując naprawić ten centralny od wewnątrz auta zerwałem linke od zamka przy klamce a wcześniej właczyłem blokade rodzicielską i zatrzasłem drzwi.teraz nie moge ich otworzyć. help !!! co mam zrobić ?!!?
Ostatnio zmieniony wt cze 03, 2014 16:42 przez tomaszw76, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VWGolf.pl Killer