będę zakładał centralny zamek, mam takie pytanie jakie zamki kupić... czy zamki z anglika są takie same jak EU? (chodzi o przednie drzwi)
jaka jest róznica między zwykłym zamkiem a centralnym, pewnie więcej pinów ma, dokładnie ile? bo na allegro nie ma czy zwykły czy centralny.
jeszcze jedno pytanie- moduł komfortu mam 1JO... , czy zamki też muszę takie mieć czy przy zamkach to obojętne?
z góry dziękuje za odpowiedzi
centralny zamek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
centralny zamek
moje mk4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=481345" onclick="window.open(this.href);return false;
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
centralny zamek
zamki z anglików sa takie same. świeższe roczniki nie miały wkładek na kluczyk. zamek z centralnym ma 8 pinow. zamek bedzie pasowal do modulu 1J0. musisz tylko dobrac sterownik drzwi (silniczek szyby) zaczynający sie na 1J0. jeśli się mylę proszę poprawcie mnie.
centralny zamek
doprawdy? wiele angoli ma po lewej stronie czyli naszej kierowcy brak wkładki na kluczyk a co za tym idzie - brak ruchomej ośki otwierania i zamykaniaWaqa pisze:zamki z anglików sa takie same.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
centralny zamek
Chyba, że starsze roczniki wtedy mamy wkładki po obu stronach i nie ma problemu.
And remember respect is everything! VCDS 18.5.2, BDM , liczniki grupa VAG (od najstarszych do najnowszych).
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
centralny zamek
grg474, wspomniałem o tym. z reszta w EU jest analogicznie. świeże roczniki nie maja wkładki pasażera.