czarna mała skrzynka pod kierownica, co to jest ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Mam do was pytanie, dziś trochę grzebalem przy golfie i pod kierownica znalazlem czarna mala skrzynkę , napisane na niej jest:
VOTEX GmbH
4M1046V1C
12V TYPE 1046
e 3
020077 Cobra AT
i z boku są takie jakby przełączniki z napisem 1 2 3 4 i do czego one są?
ktoś sie orientuje moze co to jest ? I czy da sie to jakoś sprawdzić czy działa? Z góry dziękuję za odp.
VOTEX GmbH
4M1046V1C
12V TYPE 1046
e 3
020077 Cobra AT
i z boku są takie jakby przełączniki z napisem 1 2 3 4 i do czego one są?
ktoś sie orientuje moze co to jest ? I czy da sie to jakoś sprawdzić czy działa? Z góry dziękuję za odp.
centralka do zamka chyba z pompką pneumatyczną ale co dalej to już nie pomogę
Aha ok ale i tak dziekuje może jeszcze ktoś będzie coś wiedział na ten temat to mi pomoże dodam jeszcze że z tej skrzynki wychodzi 8 przewodów.
Wlasnie szukałem ale nic sensownego na ten temat nie znalazlem... Więc napisałem tutaj ponieważ ktoś na pewno wie co to tak dokladniej jest, da się to jakoś sprawdzić czy działa?
-
- VWGolf.pl Killer
tak jak wyżej sterownik cent zamka czy posiadasz piloty jakieś powinny być dwa i jeden serwisowy jak nie posiadasz szkoda zachodu
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
-
- VWGolf.pl Killer
no to zonk a ogólnie otwierasz kluczem
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11