po podlonczeniu sterownika nie dziala otwieranie z kluczyka.

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

RobertXXX
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: RobertXXX » sob kwie 26, 2014 20:41

Witam. Mam taki mamy problem a mianowicie jakiś czas temu zakupilem sterownik zamka centralnego na pilot i niby wszystko jest ok ale... Gdy dziś tak sobie bez powodu chciałem otworzyć sobie auto z kluczyka zamiast z pilota to mi otwarlo tylko drzwi kierowcy i nie bylo slychac zamykania ani otwierania zamka po prostu tak jakby tego centralnego wgl nie bylo... Więc odrazu wziolem sie za rozbieranie i gdy odloncze ten sterownik który kupiłem to mi normalnie działa otwieranie z kluczyka . Ktoś może wie dlaczego tak się dzieję? Ten sterownik jest walnięty czy coś? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

bioly05011
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: bioly05011 » sob kwie 26, 2014 20:49

na przewodach zamontuj diody takie 10A mogą być mniejsze tak jak są zamontowane na przewodach od kierunków po prostu by sygnał nie cofał się do centralki przy otwieraniu z klucza

Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11

RobertXXX
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: RobertXXX » sob kwie 26, 2014 21:17

To bede mosial teraz rozciac kable i do kazdego dac taka diode? I to zwykla diode led ? Czy to pewno coś zmieni i dlaczego tak się dzieję?

bioly05011
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: bioly05011 » ndz kwie 27, 2014 03:44

w same sterujące centralnym nie led tylko prostownicze czy zmieni u Ciebie nie wiem u kolegi jak robiłem zmieniło a dlaczego tak się dzieje taki sterownik

Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”