Zanik Prądu w Samochodzie.

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

lodus
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: lodus » czw kwie 24, 2014 17:15

Witam ! Mam problem z moim MK4 mianowicie brakuje w nim prądu poprostu wsiadam wszystko znika i koniec nic nie mogę zrobić. Opisze całą historię moze będzie łatwiej zdiagnozowac. Po zakupie Mk4 zaczą szwankować mi alarm sam sie włączał sam wyłączał wgl wariował po jakimś czasie samo mu przeszło i było wszystko ok. Następnie zaczeły szwankować głosniki w samochodzie poprostu wyłączały sie i tyle radio grało ale nie było słychać głosu otworzyłem drzwi i trzasnołem nimi wszystko wróciło do normy pomyslałem że, radio do wymiany wymieniłem radio ale problem występował nadal. Po 3 tygodniach samo ustąpiło, ale pojawił sie kolejny problem kiedy wsiadam do samochodu chce go odpalic to wszystko gasnie liczniki radio wszystko nawet lampki nie swieca wczesniej trzeba było trzasnąc drzwiami i pomagało wszystko wracało do normy. O jakiegoś tygodnia nie pomaga mu nic działa albo nie dzaiła kiedy chce podczas jazdy w nocy nawet swiatłą i radio gasnie. Niewiem o co tam może chodzić :/ Prosze o pomoc za ODP z góry dziękuję:)

Awatar użytkownika
grg474
_
_

Post autor: grg474 » czw kwie 24, 2014 18:16

zwarcie w drzwiach - przewody przetarte?

Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR :(, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”