Witam, mam problem z tylną wycieraczkami, oczywiscie na wstepie powiem, że użyłem opcji szukaj wszystkie możliwe tematy przewertowałem i jestem w kropce. Silnik wycieraczek po podłaczeniu na krótko działa, mechanizm jest czysty, kable w klapie ok, bezpiecznik ok. spryskiwacze działają.Miernikiem sprawdzałem to po wcisnieciu manetki na pierwsza pozycje w pierwszym kablu pojawia się 12v i w sumie tyle, skończyły mi się pomyśły co może być nie tak..
Ktoś miał podobny problem ?
@EDIT Oczywiście chodzi o to, że tylna wycieraczka nie działa, sorki.
Golf IV tylna wycieraczka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony pt kwie 18, 2014 22:19 przez Rogersky, łącznie zmieniany 3 razy.
A silniczek sprawdzałeś np: na krótko? Nie podałeś nawet powodu o co kaman?
Już zamiesciłem edit. Tylna wycieraczka po prostu nie chodzi, co do sprawdzania na krótko to pisałem, że sprawdziłem.
ale nie napisałeś że sprawdzałeś silniczek na krótko. Jeśli nie to chyba masz odpowiedź 

Re: Golf IV tylna wycieraczka
Problem rozwiązany, jednak okazała się wadliwa wiązka, teoretycznie była robiona i na taką wyglądała, ale pare kabli zostawiało wiele do życzenia tak więc poprawione i śmiga